Au fost clipe de panică într-un tren care circula pe ruta București-Slobozia. Un individ în vârstă de 29 de ani a început să amenințe cu un cuțit călătorii din vagon.

Bineînțeles, autoritățile au fost sesizate. Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Ialomița a fost anunțat în cursul zilei de vineri că un bărbat este recalcitrant și amenință cu un cuțit pasagerii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Citește și: La doar 34 de ani, George și-a pus capăt zilelor. S-a aruncat în gol de pe viaductul Vidraru: „Numai Dumnezeu știe ce a fost in sufletul lui”

barbat arestat, urmarit international, jandarmi, tren

Individul care amenința călătorii era dat în urmărire internațională 

Când au ajuns la tren, jandarmii au verificat identitatea individului în aplicația eDAc și au avut parte de o mare surpriză. Pe numele bărbatului era emis un mandat de urmărire internațională în vederea arestării și predării sau extrădării.

Bărbatului i s-a efectuat o percheziție corporală, dar oamenii legii nu au găsit cuțitul asupra lui.

Oamenii legii sunt de părere că individul a aruncat arma înainte ca trenul să staționeze în gară. După ce a fost scos din tren, individul a fost predat polițiștilor

Citește și: VIDEO Povestea impresionantă a lui Ionuț, tânărul cu dizabilități salvat de viitură de cățelul lui, Pichi. "Este eroul meu! Mulțumesc!"

barbat arestat, urmarit international, jandarmi, tren


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si