Potrivit informatiilor de la grupul Educativa, care organi­zeaza târgul de uni­ver­sitati The Ro­ma­nian In­ter­national Uni­versity (RIUF), citate de zf.ro, peste 68.000 de romani si-au cautat un program de studii in strainatate.

„Doar prin intermediul târgului RIUF, anual peste 6.000 de români isi aleg universitatea din strainatate sau din România (doar 10% dintre universitatile prezente la târg sunt românesti- n. red.) la care merg sa invete mai departe“, a spus Ruxandra Zaharia, PR& Marketing manager in cadrul târgului RIUF.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Targul aduna anual peste 100 de uni­versitati si 22.000 de vizitatori inte­resati de opor­tu­ni­ta­tile educationale si facilitatile la care pot avea acces daca urmeaza un program de stu­diu in Europa, America, Australia sau Asia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si