Medicii au luat aceasta decizie dupa ce Curtea Suprema a Marii Britanii a decis sa fie deconectat de la aparatele care il mentin in viata, motivand ca sentinta este ”in interesul si spre binele” copilului.

Desi medicii din Italia care au analizat situatia medicala a micutului au spus ca exista sanse ca acesta sa fie tratat cu succes de catre ei, medicii din Marea Britanie s-au opus cu vehementa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Potrivit legilor din aceasta tara, parintii nu pot sa il duca pe acesta la tratament, desi Alfie a primit deja cetatenie italiana si un elicoper medical ii sta la dispozitie.

Medicii le-au spus parintilor ca Alfie sufera de o maladie neurologica grava, imposibil de diagnosticat, si ca cel mai bine ar fi sa-l deconecteze de la aparate. Dar parintii au refuzat si au facut recurs in instanta. 

Desi nu poate sa se miste sau sa comunice, Alfie deschide ochii, atunci cand aude vocile parintilor lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si