Polițiștii prahoveni de la Biroul de Combatare a Furturilor din Locuințe au propus Judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Ploiești, prelungirea arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, a doi bărbați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat și furt calificat.

Citeste si: Incendiu puternic la Cluj-au fost lansate mesaje RO-ALERT

Tentativă nereușită de furt la Băicoi

Potrivit polițiștilor, la data 19 august, autoritățile din Băicoi au fost sesizate despre faptul că, la o societate comercială din oraș, persoane necunoscute ar fi forțat ușa de acces în unitate, dar și ușa de acces în casierie, fără a reuși sustragerea casetei de valori, în care se aflau 3.670 de lei, prejudiciul estimat în urma acțiunii lor fiind de 6.000 de lei.

Identitatea acestora a fost stabilită, fiind vorba de 2 bărbați cu vârstele de 30 și 31 de ani din municipiul Ploiești, respectiv din orașul Boldești Scăieni, care au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați preventi pentru 30 de zile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Olt a fost dus la audieri după ce și-a răpit fosta iubită. Bărbatul a băgat-o cu forța în mașină

Ce au descoperit polițiștii prahoveni

În urma mai multor percheziții domiciliare s-a probat faptul că, cei doi ar mai fi comis alte 5 infracțiuni, pe raza municipiului Ploiești, a orașului Boldești Scăieni și a comunelor Lipănești, Bălțești, Brazi.

Prejudiciul cauzat în cadrul dosarului penal a fost de aproximativ 40.000 de lei. Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Observatorul prahovean, cei doi au vizat prin acțiunile lor doar agențiile de pariuri.

La acest moment, polițiștii Biroului de Combatere a Furturilor din Locuință din cadrul Poliției Municipiului Ploiești continuă probarea întregii activități infracționale a celor două persoane, aflate sub arest preventiv.

Citeste si: VIDEO| Cristina, o tânără care încerca să devină mamă, a murit după procedura de fertilizare in vitro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si