În urmă cu un an, Ozzy Osbourne a căzut și a fost nevoit să își facă o intervenție chirurgicală. Cu timpul, artistul a început să simtă o durere inexplicabilă, iar medicii au descoperit cu greu cauza. Ozzy Osbourne și-a anulat turneul mondial.

„Am fost la baie și am căzut pur și simplu pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanță, iar de acolo, totul a degenerat.

Șase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte și dacă cumva sunt pe moarte. Când m-au întrebat asistentele, după operație, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an” a mărturisit vedeta TV.

Artist celebru diagnosticat cu Parkinson: „Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”

Ozzy Osbourne a afirmat că este departe de a muri și că a simțit nevoia să vorbească de starea sa de sănătate doar pentru a-i lămuri pe fanii săi. „Anul trecut a fost incredibil de dificil pentru noi. Am fost nevoit să mă operez la gât și mi-au fost afectați toți nervii. Am aflat că am Parkinson. Nu este o condamnare la moarte, dar afectează nervii. Voi avea o zi bună, apoi altă zi bună și apoi o zi foarte proastă”, a spus Ozzy Osbourne, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat alături de soția lui.

Artist celebru diagnosticat cu Parkinson: „Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”

Artist celebru diagnosticat cu Parkinson: „Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”

Artistul, în vârstă de 71 de ani, susține că va merge în luna aprilie în Elveția pentru a cere opinia unui specialist în boala Parkinson.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Vom merge oriunde putem pentru a găsi soluții. Suntem norocoși că ne permitem să facem asta”, a replicat Sharon Osbourne, soția lui Ozzy.

Cântărețul menționează că se simte ușurat că nu mai este nevoit să își ascundă boala și că de asemenea se simte vinovat că a ascuns diagnosticul, luni la rând.

Artist celebru diagnosticat cu Parkinson: „Este cumplit să nu te poți mișca timp de jumătate de an”

Citeste si: Informații de ultim moment din casa Cristinei Țopescu. Ce se va alege de apartamentul în care a murit jurnalista

„Este greu să ascunzi ceva. Te simți vinovat. Nu sunt bun la păstrat secrete. Mă simt mai bine acum că spun clar că am Parkinson” spune Ozzy Osbourne.

„Nu a mai stat niciodată atât de mult acasă. Chiar are nevoie să se întoarcă la muzică”, a spus Sharon Osbourne, fiind aprobată de artist, care a subliniat că să susțină spectacole reprezintă „drogul” lui.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citeste si: Dan Negru îngenuncheat de durere: ”A murit la 47 de ani!”

Ozzy Osbourne avea o carieră de succes ca artist solo. El a părăsit trupa Black Sabbath, pe care a înfiinţat-o, în 1968, alături de chitaristul Tony Iommi, basistul Geezer Butler şi toboşarul Bill Ward, Ozzy Osbourne și a decis să meargă în turnee pe cont propriu. Ozzy Osbourne a strâns patru discuri de platină în SUA, datorită albumului „No More Tears".

Citeste si: Procurori DIICOT au ascultat și telefonul Teodorei Măceșanu, mama Alexandrei, pe lângă cel al bunicului Luizei. Reacție dură a lui Alexandru Cumpănașu: „Măi nebunilor şi demenţilor ce sunteţi!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si