Parintele Mihai Negrea a fost inmormantat in curtea Manastirii Podul Cosnei din Suceava, acolo unde traia si slujea. La inmormantarea lui au fost sute de oameni ca sa-i aduca un ultim omagiu. Au trecut doua luni de cand s-a stins, insa la mormantul sau zilnic vine cineva sa-i puna o floare sau sa-i aprinda o lumanare.

Citeste si: Povestea impresionanta a parintelui Mihai Negrea! Cum a inceput preotul sa aiba grija de copiii orfani la Manastire! “Nu avea nimic, doar o cladire darapanata fara usi”

Fie copii din cei 117 pe care i-a crescut, fie oameni din manastire, fie persoane care l-au cunoscut si l-au iubit. Fiecare om insa, care se opreste la locul sau de veci, citeste cu drag si mediteaza asupra cuvintelor scrise pe marmura, cuvinte pe care parintele le rostea aproape fiecarui om pe vremea cand traia: “Iubeste si fa ce vrei…”.

Parintele Mihai Negrea a fost inmormantat in curtea manastirii, asa cum si-a dorit, chiar langa biserica noua pe care a sfintit-o la inceputul lunii noiembrie a anului trecut.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si