Asistentul medical a violat zeci de paciente sedate internate la secția de chirurgie a Spitalului de Urgență Brăila. Individul le seda, apoi le viola pe femei. Viorel Micu și-a pus planul în practică mult timp. El seda pacientele internate în secția de chirurgie.

Fostul asistent medical a comis zeci de violuri timp de opt ani. Viorel Micu are 63 de ani. El a fost obligat de Curtea de Apel Galați să plătească 61.147

de lei Spitalului de Urgență din Brăila.

Citeste si: VIDEO| Tânăra de 16 ani şi bărbatul pe care l-a ucis pentru că ar fi încercat să o agreseze au fost surprinşi împreună, într-un restaurant, cu câteva ore înainte de tragedie

Viorel a primit 8 ani de închisoare pentru viol, dintre care a executat doar patru, înainte de a fi eliberat condiționat.

Viorel a fost eliberat condiționat

Pe data de 7 iulie 2015, asistentul a fost reclamat pentru viol de către o adolescentă internată la secția de chirurgie. Mai târziu, Poliția a aflat că au de a-face cu un violator în serie.

Citeste si: Un tânăr a fost găsit mort, cu capul tăiat şi pus într-o găleată. Sfârșitul tragic al adolescentului

Opt ani la rând, bărbatul s-a folosit de funcția lui pentru a administra sedative și somnifere pacientelor ca să le poată viola. Pe data de 22 februarie 2018, verdictul final a fost pronunțat de Curtea de Apel Galați, fapt care a scandalizat opinia publică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Faptele lui au fost descoprite atunci când o tânără de 17 ani l-a reclamat la poliție pe asistent. După ceva timp, adolescenta a recunoscut că ar fi intreținut raporturi de tip sexual cu prietenul său, preferând să mintă de teama părinților.

„Se pare că pacienta a fost pe la prietenul ei vineri după-amiază, unde a avut contact sexual, după care a ajuns la UPU, cu dureri inghinale. A fost preluată de dr. Botezatu şi i s-au administrat calmante şi antibiotice, urmând ca a doua zi, după toate investigaţiile, să i se facă şi intervenţia chirurgicală pentru criza de apendicită. A fost internată în primul salon de lângă ATI, împreună cu o altă pacientă, iar seara i s-a făcut perfuzia de către asistentul nostru. Apoi, ea a reclamat că asistentul ar fi violat-o în timp ce i se administra perfuzia", a declarat medicul Mihai Iugulescu.

asistent de la chirurgie a violat zeci de paciente

Zeci de femei au fost violate și sedate.

[Sursa foto: PixaBay]

Atunci, Viorel Micu s-a arătat insultat, iar tatăl fetei și-a cerut scuze. După doar două săptămâni, în urma analizelor făcute a reieșit faptul că bărbatul era vinovat. „Probele ADN arată prezenţa lichidelor comunicante ale bărbatului în vârstă de 58 de ani în secreţiile vaginale recoltate de la fată”, au mărturisit anchetatorii.

Violarea pacientelor devenise un obicei pentru asistentul de la Chirurgie.

Viorel le administra mai întâi medicamente care le dădeau stare de somn.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| O fetiță de numai 10 ani a fost batjocorită de alți patru minori, care au filmat și postat totul pe o rețea de socializare

„Le administra medicamente cu efect sedativ şi somnifer pacientelor internate în unitatea spitalicească, aspect reliefat şi de martore, coroborat cu fişele medicale ale acestora, declaraţiile medicilor, condicile de prescripţii din farmacie şi celelalte documente puse la dispoziţie de spital”, au declarat procurorii.

Citeste si: Darya, fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani, este gravidă pentru a doua oară: ''Ne-am protejat!”

Zeci de femei au fost audiate de către anchetatori, iar toate au confirmat comportamentul asistentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si