Close sidebar
Close sidebar

Asistentele dormeau, copilul nu a fost tratat cum trebuia. Acuzatii grave in cazul bebelusului mort la maternitatea din Botosani

Sotii din Botosani care si-au pierdut fetita dupa numai 2 zile de la nastere aduc acuzatii grave la adresa cadrelor medicale care nu au luat-o in seama pe tanara mamica atunci cand le-a spus ca micuta are febra.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ziua de 8 martie s-a transformat in cel mai negru cosmar pentru doi tineri soti din Botosani care devenisera recent parinti. Fiica lor s-a stins din viata la numai doua zile de la nastere, dupa ce medicii ii asigurasera ca este perfect sanatoasa si urmeaza sa fie externata, relateaza stiri.botosani.ro.

"Am nascut si mi-au spus ca e foarte bine copilul, mi l-au dat sa il pup si m-au coborat la Reanimare. M-au tinut acolo sa imi faca tratamentul, mi-au adus la un moment dat fetita, am vazut-o un pic si abia pe 9 martie m-au urcat in salon. Mi-au adus fetita, a fost totul bine ziua, iar seara au venit medicii si au spus ca totul este ok si este bine si pe 10 martie vom merge acasa. La ora 03.00 noaptea, cand a venit o doamna sa imi aduca laptele, i-am spus ca fetita are febra.

A spus ca nu are febra ci are colici si mi-a adus ceva pentru colici, dupa care a plecat. Eu i-am spus din nou ca are febra si, desi sunt la prima sarcina, imi dau seama ca ceva nu e in regula", a spus Raluca. 

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Tanara mama a mers disperata cu fetita in brate din usa in usa, cerand ajutorul asistentelor, dar a fost trimisa inapoi in salon. Abia la ora 6 dimineata cadrele medicale au realizat ca ceva nu este in regula cu micuta.

Era deja prtea tarziu. Fetita era vanata, nu mai putea sa respire si in scurt timp, a murit.
Poltia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si va face cercetari. Parintii sunt distrusi de durere si se pregatesc de inmormantare. 

Citeste mai multe AICI

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI