Close sidebar
Close sidebar

Asta e cea mai mare greseala pe care toata lumea o face atunci cand prajeste cartofi. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma

Oamenii de stiinta britanici au dezvaluit ca alimentele bogate in amidon, preparate la temperaturi foarte inalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiti intens, pot creste riscul de cancer in cazul persoanelor care le consuma in mod frecvent.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca acest lucru era deja cunoscut, ceea ce nimeni nu stia pana acum e ca aceste alimente trebuie consumate cand au o tenta aurie, nu maronie, si trebuie gatite la temperaturi scazute.

Citeste si: Robi reacționează dur după ce Gagea l-a acuzat că s-ar da la Alexandra: „Îi țin pe afară cu bani și ei vin și dau în mine?!”- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Un mall de lângă Madrid le oferă vizitatorilor o „stațiune de schi” acoperită, deschisă tot anul: „Uit de cele 38 de grade de acasă”- antena3.ro

"Ca regula generala, trebuie vizata o culoare aurie sau mai deschisa in timpul coacerii, prajirii sau frigerii alimentelor bogate in amidon, precum cartofii, radacinoasele si painea”, precizeaza Agentia guvernamentala pentru standarde alimentare din Marea Britanie (FSA), potrivit sanatatea.ro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI