De data aceasta, bruneta pare hotarata sa divorteze de Ilie Nastase. Vedeta a facut anuntul pe o retea de socializare.
 
"Astazi a murit... si ultimul strop din ce am iubit", a scris ea.
 

Viata ei este o adevarata telenovela! Brigitte si Ilie Nastase s-au certat aprig timp de cateva luni. Dar, dupa fiecare amenintare cu divortul, fostul tenisman umbla serios in conturi si isi rasfata sotia cu daruri scumpe.

Dragoste cu nabadai intre Brigitte si Ilise Nastase! Se cearta, se impaca si... o iau apoi de la capat!Dar nu oricum, ci se pare ca de cate ori ajung in pragul divortului fostul tenismen scoate sume frumusele din buzunar pentru a-si indupleca sotia sa nu-l paraseasca

Ultima impacare l-ar fi costat pe acesta o vacanta de 5 stele tocmai la Sant Tropez, unde Brigitte a fost atat de rasfatata, incat pare sa fi uitat de divort.

Chiar si dupa dulcea reconciliere, sotia lui Nastase continua seria petrecerilor... pe litoralul romanesc.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

In compania surorii sale si a bunelor prietene, Brigitte Sfat petrece in cele mai exclusiviste cluburi de la malul marii. Chiar daca sotul lipseste cu desavarsire din peisaj, bruneta pare mai fericita ca niciodata, semn ca ATENTIILE omului de afaceri au fost de bun augur. Astfel ca sunt sanse foarte mari sa nu mai asistam la vreun divort.

Daca seara se rasfata in club, in timpul zilei Brigitte isi etaleaza cu mandrie nurii la plaja, in compania surorii sale, Cristina. Bruneta reuseste cu brio sa zapaceasca toata suflarea masculina de pe nisipul fiebinte cu.. posteriorul ei bine conturat de medicul estetician.

Fie sunt innebuniti dupa... dulcea impacare, fie adora sa aiba o viata ca o telenovela, Brigitte si Ilie Nastase sunt fara doar si poate unul dintre cele mai atipice cupluri din showbiz-ul romanesc.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si