Close sidebar
Close sidebar

Astia suntem! Cativa muncitori au avut parte de surpriza vietii cand s-au intors pe santier! Ce zacea in mijlocul utilajelor e fabulos!

Cine-a pus masina-n drum?! Asta se intreaba nedumeriti muncitorii care s-au trezit cu obstacolul mai putin obisnuit pe un santier din Timisoara. Amuzati, locatarii din zona fac poze cu isprava lui… Dorel.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multe utilaje se invart in jurul unei masini parcate taman in mijlocul unui santier. Muncitorii dau tarcoale cu grija autoturismului ramas parca pe un piedestal de teama sa nu cumva sa o zgarie. Mirati, trecatorii fac haz de necaz.

Proprietarul a fost instiintat  ca in zona se efectueaza lucrari. Fie nu a observat somatia, fie a ingnorat-o. Cert este ca masina a ramas blocata in mijlocul santierului pe o insula de pamant.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Logic ar fi fost ca muncitorii sa din loc autoturismul, insa... 

"Noi nu avem nici o autoritate sa o mutam. Trebuie sa vina astia de la ridicari sa o ridice si dupa proprietarul sa si-o recupereze de unde trebuie, sa plateasca, daca vumva sta si se uita pe geam si ne vede"

Cei care locuiesc in zona spun ca masina este parcata in zona de aproximativ doua saptamani, dar nu il cunosc pe proprietar.

Politistii locali au intrat pe firul problemei si au stabilit ca masina nu este abandonata. L-au contactat pe proprietarul care locuieste intr-un sat din judetul Timis, iar omul a promis ca va veni sa ridice autoturismul. Intrebarea este cum?! Nu de alta, dar pe roti este riscant, daca nu imposibil.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI