Close sidebar
Close sidebar

ATAC ARMAT soldat cu cel puțin 40 de morți! Imaginile au fost transmise live

Un nou atac armat a avut loc la o moschee din Noua Zeelandă. Un bărbat a început să tragă cu arma în credincioși.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

La ora 13.30 (ora locală), Brenton Tarrant a intrat în moscheea Al Noor din Christchurch și a început să tragă, la întâmplare, în credincioși, folosind mai multe arme. Bărbatul în vârstă de 28 de ani a tras timp de 17 minute mai bine de 100 de gloanțe, omorând cel puțin 40 de persoane (numărul victimelor este în curs de actualizare).

Pușca semi-automată folosită de atacator, dar și celelalte 6 arme pe care le avea asupra lui, erau însemnate cu numele unor celebri criminali și locațiile unde aceștia au comis cunoscutele crime.

Potrivit martorilor, bărbatul a intrat în moschee îmbrăcat în haine militare și purtând o cască pe cap, iar înainte de a începe atacul ar fi rostit cuvintele: „Să înceapă petrecerea”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: 3 frățiori, ținuți captivi de iubitul mamei lor! Bunica Mariana e disperată și imploră pe toată lumea să îi ajute pe micuți

Mai mult decât atât, ucigașul a transmis live carnagiul și, în imagini, se poate observa că victimele nu au avut nicio șansă în fața gloanțelor.



Potrivit primelor informații, atacatorul este un extremist australian. Poliția a anunțat că a arestat patru persoane în urma atacului, trei bărbați și o femeie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI