Close sidebar
Close sidebar

Atac dur între doi băieți din Casa Iubirii. „Băiatul ăsta e un fals”

Ionuț și Sorin intră într-un conflict și își spun replici acide, ba chiar și jigniri.

Diana Puiu,

Atac dur între doi băieți din Casa Iubirii. „Băiatul ăsta e un fals”

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Săptămâna din Casa Iubirii a început într-o notă optimistă, mai ales în momentul în care un nou concurent a intrat în casă. Spre mijlocul săptămânii, lucrurile au început să se schimbe, mai ales că două cupluri s-au destrămat, deși păreau că totul între ei merge perfect.

Citeste si: Cine a spus că relația dintre Bianca și Adrian e sortită eșecului: "Nu au nicio legătură, dar aveau nevoie de aceasta lecție de viață!"

Chiar dacă Kinga a spus că nu dorește să se grăbească în relația sa cu Nicolas, aceasta continuă perioada de cunoaștere.
Pe de altă parte, Adrian și Bianca au uluit pe toată lumea în momentul în care au ales să pună capăt relației lor.Chiar dacă mai multe discuții au avut loc între ei în camera roșie, iar tânăra i-a furat chiar și un pupic, aceștia au hotărât să nu grăbească cunoașterea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ionuț intră în conflict cu Sorin, despre care spune că este o persoană falsă și că urmărește doar să primească voturile publicului.

Citeste si: Ionuț se simte luat de fraier și vrea să pună punct relației cu Larisa. Cum va reacționa aceasta

În ultimele zile, Sorin a mai avut un conflict și cu Nicolas, care susține aceleași lucruri despre el.


„Abia aștept să vină Gala! <<Eu vreau să fiu un exemplu!>> Nu ești un exemplu, stai liniștit! CUm ar veni, tu ești Dumnezeu și noi suntem pe lângă ține niște Arhangheli!(...) Băiatul ăsta e un fals! Simplu că bună ziua! Toți concurenții care au fost în emisiunea asta, luați-i pe toți, va rog frumos și întrebați părerea lor sinceră despre el!”, spune Ionuț.

Citeste si: O concurentă din Casa Iubirii, reacție neașteptată! Cine vrea să-l pună la punct pe Radu: „Ești sub orice critică” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI