Close sidebar
Close sidebar

Atac masiv al Rusiei asupra Kievului, cu rachete de croazieră. Cadoul pentru Vladimir Putin la împlinirea a 72 de ani

Chiar în ziua în care președintele rus Vladimir Putin împlinește 72 de ani, armata de la Moscova a lansat o salvă de rachete balistice asupra capitalei Ucrainei, Kiev. Mai multe resturi ale rachetelor interceptate de ucraineni au căzut în diverse cartiere ale capitalei Kiev.

Sorin Negru,

Vladimir Putin, cadou de ziua sa de naștere: bombardament la Kiev

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a informat luni dimineață că epavele de rachete au căzut în trei districte diferite din capitală.

Citește și: Români speriați de dronele Rusiei de la graniță. Mesaj Ro-Alert în județul Tulcea. Anunțul MApN

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

„Au fost găsite resturi în mai multe locuri din districtul Solomianskyi în spații deschise. Resturile au căzut lângă o trecere de pietoni din districtul Shevchenkivskyi. Resturile au căzut și pe trotuarul din districtul Holosiivskyi, iar un altul a lovit plafonul unui microbuz. Toate serviciile de intervenție sunt în drum spre fața locului”, a transmis Klitschko.

Serhii Popko, șeful administrației militare a orașului Kiev, a clarificat că rușii au lansat un atac cu rachete asupra Kievului în jurul orei 08:30 dimineața.

Pe data de 7 octombrie, Vladimir Putin împlinește 72 de ani. Timp de 25 de ani, actualul șef de stat al Federației Ruse s-a aflat la conducerea țării, fie ca premier, fie ca președinte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI