Close sidebar
Close sidebar

Atac terorist in Suedia. Un camion a intrat in multime la Stockholm, capitala tarii

O nou atac copiat parca la indigo ca atentatul de la Londra a avut loc in capitala Suediei, Stockholm.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Update: Camionul implicat in atac apartine comaniei de bere Spendrups si a fost furat vineri din Stockholm Un camion implicat in presupusul atentat terorist din capitala suedeza a fost furat vineri dimineata, in timp ce livra bere la un restaurant spaniol din metropola Stockholm. De asemenea, camionul apartine companiei Spendrups, transmite versiunea suedeza a The Local.

"Este unul din autovehiculele noastre folosite pentru distributie. in timpul unei livrari la restaurantul Caliente, un barbat a sarit in fata cabinei soferului si a furat camionul in timp ce soferul descarca produsele", a declarat directorul de comunicare al companiei Spendrups, Marten Lyth.

De asemenea, autoritatile locale le-au cerut suedezilor sa evite zona centrala a metropolei Stockholm.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Update: Din primele informatii ale autoritatilor trei persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci de persoane sunt ranite

Un camion a intrat din plin intr-o multime de oameni din orasul suedez. Martorii oculari au spus ca soferul camionului a intrat intentionat in oameni, nefiind vorba de vreun accident nefericit.

In momentul de fata nu se stie cu exactitate numarul victimelor, dar autoritatile spun ca exista o serie de raniti care au suferit rani multiple.

Politistii si trupele speciale au eliberat zona si urmeaza sa afle detalii despre acest atac care pare a fi unul terorist. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI