Close sidebar
Close sidebar

Atacatorul de la moscheea din Londra ar fi roman

Jurnalistul Andre Walker, un editorialist al New York Observer a postat pe Twitter ca atacatorul ar avea nationalitate romana.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalistul a postat informatia pe Twitter, dar a precizat ca, deocamdata, nu are confirmare.

Totusi, politia britanica a dezvaluit identitatea atacatorul. Numele acestuia este Darren Osborne si este britanic.

Ipoteza ca atacatorul ar fi roman nu a fost mentionata, in schimb, de niciun jurnalist din presa britanica. Oficial, politia spune ca atacatorul e un barbat de 48 de ani, dar nu a precizat nationalitatea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Exista si varianta unei confuzii pentru ca astazi, dupa atacul de la moscheea din Finsbury, un roman a fost arestat in Londra, in Paddington, insa politia a precizat ca incidentul nu e de natura terorista.

Cel putin o persoana a murit si alte opt au fost ranite, dupa ce un barbat a intrat cu masina in multime, noaptea trecuta, in apropiere de moscheea Finsbury Park, in Londra.

soferul camionetei, un barbat de 48 de ani, a fost retinut de martori si a fost arestat apoi de politie. Potrivit autoritatilor, niciun alt suspect nu a fost identificat.

Potrivit Daily Mail, dupa ce a intrat cu masina in multime, suspectul a strigat ca vrea sa ucida toti musulmanii.

"A venit pur si simplu si ne-a calcat. Cred ca cel putin opt sau 10 oameni au fost raniti.

Din fericire, eu am reusit sa scap. Apoi a coborat un tip din duba si l-am prins. Striga, spunea "voi ucide toti musulmanii, voi ucide toti musulmanii. Lovea cu pumnii”, a povestit un martor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI