Close sidebar
Close sidebar

Atacul de la Stockholm: Soferul camionului, un uzbek simpatizant al Statului Islamic, plasat in arest preventiv

Un barbat plasat in arest preventiv sambata, la o zi dupa atentatul cu un camion soldat cu patru morti, la Stockholm, ar fi soferul vehiculului care a intrat in multime, a declarat un purtator de cuvant al politiei suedeze pentru AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Credem ca barbatul care a fost plasat in arest preventiv este autorul" atentatului, a declarat Lars Byström.

Potrivit mai multor publicatii suedeze, suspectul este un uzbek in varsta de 39 de ani, un simpatizant al organizatiei jihadiste Statul Islamic.

Insa Bystrom a refuzat sa comenteze aceste informatii de presa pentru The Associated Press.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cincisprezece persoane ranite in atac au primit ingrijiri, la spital.

Un procuror suedez a anuntat anterior ca o persoana a fost identificata drept suspectul de "omucidere cu caracter terorist" care a intrat cu un camion furat in pietoni, a ucis patru persoane si a ranit alte 15.

Procurorul Hans Ihrman a declarat sambata ca suspectul, pe a carui identitate nu a divulgat-o, urmeaza sa fie interogat in arest pana marti la pranz, cand fie va fi deschis un proces impotriva lui, fie va fi eliberat.

Ihrman si Bystrom au precizat ca doar o persoana a fost arestata in urma atentatului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI