În Londra se simte deja spiritul Crăciunului. Este prima capitală din lume care a îmbrăcat straiele de sărbători, iar unul dintre cele mai căutate bulevarde comerciale ale metropolei este inundat de lumina beculețelor de sărbătoare. Sute de mii de luminițe de tip led împodobesc cartierul West End, cel mai frumos cartier londonez renumit pentru magazinele de lux și viața agitată de noapte.

Citește și: VIDEO- Atmosfera de Crăciun a ajuns în studiourile foto. La Iași, de exemplu, programările au fost făcute chiar de anul trecut

Paul Dart, designer: „Sunt aproximativ 300.000 de lumini led. Unul dintre motivele pentru care se folosesc aceste lumini intermitente este faptul că se aprind și se sting, iar asta înseamnă că folosim doar jumătate din cantitatea de putere.”

Străzile Londrei au fost împodobite cu diferite ornamente

Fiecare stradă a cartierului este împodobită cu o tematică diferită: de la planete uriașe, sisteme stelare strălucitoare, galaxii și până la șiraguri luminoase spectaculoase, formate din stele, care îți iau ochii. Toate luminează furnicarul de oameni care se înghesuie să se bucure de atmosfera de sărbătoare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Keane Herman, manager magazin de jucării: „O vizită la West End este motivul pentru care vin oameni din toate colțurile lumii. Este locul care are o serie de lucruri diferite, vrei să vezi luminile West End, vrei să vezi toate ferestrele uimitoare și să vizitezi cele mai bune magazine din lume.”

Londonezii și turiștii nu ratează în niciun an plimbările în cartierul West End, iar asta nu datorită spectacolului de lumini, ci din dorința de a găsi cadoul perfect pentru apropiați.

Cartierul va fi luminat de sărbătoare până la sfârșitul lunii decembrie, iar în scurt timp în zonă se va deschide și celebra piață de Crăciun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si