Close sidebar
Close sidebar

Întâmplare cumplită la o petrecere. Șapte oameni au murit după ce au băut dezinfectant

Șapte persoane au decedat după ce au consumat gel dezinfectant pentru mâini, deoarece au rămas fără alcool la petrecere. Întâmplarea a avut loc în Rusia.

Georgiana Balaban,

Șapte ruși au murit după ce au băut dezinfectant. [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șapte ruși au murit după ce au băut dezinfectant pentru mâini. Celelalte persoane aflate la petrecere se află în comă. Indivizii au rămas fără băutură în timpul petrecerii și având același miros ca alcool-ul au decis să bea gel dezinfectant. Tinerii nu au știut că substanța toxică îi poate costa viața.

Persoanele care aleg să bea dezinfectant în lipsă de băutură alcoolică sunt tot mai multe. Substanța deține un miros și un gust exact ca al băuturilor alcoolice, dar în interiorul acesteia se află o substanță care poate fi fatală corpului.

Citeste si: Care a fost ultima dorință a lui Vladimir Găitan? Fiica marelui actor a dezvăluit totul

Citeste si: VIDEO- Scene șocante la Iași: Atacată cu cuțitul în plină stradă

Au murit în cadrul petrecerii după ce au consumat substanța fatală

Șapte persoane au murit în Rusia, iar alte două se află în comă, potrivit Daily Mail. Toate au băut dezinfectant pentru mâini, deoarece rămăseseră fără băutură la petrecerea din satul Tomtor.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

O femeie în vârstă de 41 de ani, dar și doi bărbați cu vârsta de 27 și 59 de ani, se numără printre victimele tragediei. Vineri, 20 noiembrie 2020, alți trei pacienți s-au stins din viață, iar unul sâmbătă.

Dezinfectantul le-a adus moartea.

US Food and Drug Administration (FDA) informează că dezinfectantul pentru mâini trebuie să fie produs din etanol sau izopropanol, în niciun caz din metanol, aceasta substanță fiind cea toxică și letală.

Au băut dezinfectant la o petrecere, apoi au murit. [Sursa foto: PixaBay]

„Metanolul nu este un ingredient acceptabil pentru a fi folosit în dezinfectantul de mâini și nu ar trebui folosit din cauza efectelor sale toxice", au

transmis reprezentanții FDA.

De curând, alte trei victime au decedat. Unul dintre pacienți a orbit din cauza dezinfectantului pentru mâini, în satul american New Mexico. Cazurile asemănătoare nu se opresc aici, numărul pacienților care consumă dezinfectant, pentru că miroase a alcool crește de la o zi la alta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI