Close sidebar
Close sidebar

Au devenit cunoscute prin frumusetea lor. Iata cum arata cele mai impozante hoteluri din Europa

Cu atat de multe orase iconice si peisaje diferite, cele mai frumoase hoteluri din Europa sunt un lucru comun. Insa chiar si asa, unele sunt pur si simplu mai frumoase decat altele.

,


DISTRIBUIE
acest articol

De la hotelul de lux de pe coasta Amalfi din Italia, la operele de arta din inima orasului Budapesta, CNN a realizat un top 20 al celor mai deosebite hoteluri din lume.

Fie ca se gasesc in inima marilor orase, sau, dimpotriva, in locuri retrase, acestea nu inceteaza sa uimeasca prin arhitecura si unicitatea lor. E drept ca multe dintre ele si-au castigat faima si datorita locurilor in care au fost construite. Spre exemplu, in Santorini, Grecia, este extrem de greu să gaseşti un colţior unde natura sa nu te uimeasca. Pe de alta parte, exista foste casteluri transformate in case de oaspeti, care te trimit intr-o altă lume odată ce le-ai trecut pragul. La fel este si Hotelul Ashford, cel mai vechi castel din Irlanda, care şi-a deschis porţile în anul 2015.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

##GALLERY5##

Schloss Elmau Retreat, Germania

Trianon Palace, Franta

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI