Close sidebar
Close sidebar

Au muncit ani de zile pentru Primarie, dar institutia ii pune sa restituie toate salariile primite. Situatie incredibila intr-o comuna din Buzau

Au muncit ani la rand in folosul primariei, iar acum Curtea de Conturi le cere sa restituie toate salariile primite! Situatia incredibila se intampla in comuna buzoiana Bradeanu. Autoritatile au descoperit ca fostul primar ii platea ilegal pe sateni, punandu-i doar sa semneze niste tabele fara valoare. Acum, bietii oameni au de inapoiat sume uriase in 15 zile.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Satenii din Bradeanu sunt in pragul disperarii. Au primit acasa notificarea ce i-a lasat negri de suparare. Toti banii castigati de-a lungul anilor, din munca prestata primariei, trebuie sa-i dea inapoi in numai 2 saptamani!

"Peste 250 de milioane banii pe care i am castigat in 4 ani , in fiecare luna, trebuie sa ii dam inapoi gramada am muncit in fiecare zi, inclusiv duminica si toate sarbaotrile pe banii care i am primit"

"Eu am fost la centrala termica si vara la cosit iarba, la reparatii gard, turnat betoane, atunci era 5 milioane salariul e luam noi in mana semnam niste state de plata"

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Statele de plata n-aveau, insa, nicio valoare. Ca oamenii sa-si primeasca in legalitate salariul din banii primariei, trebuiau facute contracte de angajare, lucru care nu s-a intamplat. Acum actualul primar, printr-o decizie a curtii de conturi, i-a somat pe oameni sa inapoieze sumele in fondul  primariei.

Ba mai mult, gura satului spune ca fostul sef al comunei i-ar fi pus pe unii oameni sa munceasca la el acasa si ca i-ar fi platit nu de la el din buzunar, ci din banii bugetului local.

"Primaria e vinovata pentru ca ne-a somat si ca ne obliga sa dam niste bani pe care noi consideram ca i-am meritat majoritatea dintre noi nu au de unde sa dea banii inapoi"

Fostul primar se apara si spune ca satenii care i-au muncit in folos propriu au fost platiti din banii lui. Cat despre salariile pe care oamenii trebuie sa-i inapoieze primariei, spune ca e o nedreptate si ca statele de plata erau legale.

Cei mai multi sateni sunt hotarati sa dea primaria in judecata, pentru a cere anularea deciziei. Sansele sunt insa mici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI