Close sidebar
Close sidebar

Au platit o suma uriasa si au petrecut 2 zile pe drum doar pentru a ajunge la timp ca ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Cand au ajuns la Rio, au primit o veste socanta: "A fost sfasietor"

Un cuplu din SUA a petrecut 50 de ore calatorind la Rio prin patru tari, cinci zboruri si sase aeroporturi pentru a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Doar ca atunci cand au ajuns au aflat ca biletele pe care le aveau sunt false.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zane Copeland si sotia lui, Kristen, au avut un itinerariu extrem de complicat, doar pentru a ajunge la timp la Rio, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Au zburat de la Dallas si au ajuns la Rio doua zile mai tarziu, dupa o calatorie prin Mexico, Columbia si Chile.

Au cumparat biletele in ultimul moment, insa cand sa intre la ceremonie au fost blocati de garzile de securitate.

„Ne-au scanat biletele si ne-au spus ca sunt false. Nu ne-a venti sa credem. A fost sfasietor. Puteam sa venim cu un zbor direct, o zi mai tarziu, insa asa am fi ratat ceremonia”, a povestit Zane, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Calatoria nu a fost doar obositoare, ci si extrem de costitistoare. Au platit 1.100 de dolari pentru fiecare, fata de 5.000 de dolari cat ar fi costat un zbor direct.

Ofiterilor de securitate li s-a facut mila de cei doi, asa ca i-au lasat sa astepte in zona destinata presei, pentru a-si putea intampina echipa.

„A fost incredibil sa intalnesc cativa dintre atleti. Cel putin am inregistrat ceremonia, asa ca o putem vedea mai tarziu”, au spus acestia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI