Close sidebar
Close sidebar

Au primit un om al strazii in casa lor, l-au hranit si i-au gasit un loc de munca! Ce s-a intamplat mai tarziu a ingrozit intreaga lume: "Nu ar fi trebuit sa il las sa se apropie de familia mea"

Au ajutat un om al strazii si au sfarsit ucisi de mana lui. O mama si fiul ei, in varsta de 13 ani, au fost ucisi in propria casa de omul caruia i-au intins o mana de ajutor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aaron Barley a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea femeii care l-a ajutat, Tracey Wilkinson, si a fiului sau in varsta de 13 ani, Pierce. Incidentul a avut loc Stourbridge, Marea Britanie.

Barley a ajuns in sanul familiei dupa ce acestia l-au vazut cersind langa un restaurant, in vara anului 2016. I-au dat mancare, un loc de munca si l-au primit in casa lor.

Intr-o zi din octombrie, imaginile inregistrate de camerele de supraveghere il arata pe barbat lucrand in gradina, inainte de a intra in casa si a ucide fara mila. Pierce a fost gasit tarandu-se pe podea, incercand sa ajunga in dormitor. El fusese injunghiat de cel putin 8 ori cu putere. Femeia zacea dezbracata in baie, fara viata. Ea fusese injunghiata de 20 de ori, potrivit Daily Mail.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cand s-a intors acasa, Wilkinson a fost si el atacat, fiind injughiat de sase ori. Criminalul i-a furat apoi masina si a fugit de la fata locului. Dupa o cursa nebuna, el s-a izbit cu masina de un zid, astfel ajungand si in mainile politiei.

De mana criminalului a scapat doar fata familiei, Lydia, in varsta de 19 ani, care era plecata la studii. Barbatul a fost salvat, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru sotia si fiul sau. Acum acestia se pregatesc de inmormantare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI