Close sidebar
Close sidebar

Au salvat vietile a 12 elevi, dar nu au putut face nimic pentru copiii lor! Povestea tragica a eroilor din autobuzul cuprins de flacari in nordul Italiei. 16 elevi au murit in urma accidentului

Dupa tragicul accident de autocar din nordul Italiei, in urma caruia 16 persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite, a iesit la iveala o poveste de eroism, umbrita insa de o tristete coplesitoare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

György Vigh, profesor de educatie fizica, calatorea impreuna cu sotia lui, Erica, si cu cei doi copii, Balázs si Laura, cand autobuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier, langa Verona.

In autobuz erau mai multi elevi ungari, profesori si parinti care se intorceau la Budapesta, dupa o excursie la ski in Alpii Francezi. Autobuzul a a lovit puternic pilonul unui pod şi a luat foc. 16 persoane, cei mai multi elevi, au murit, iar alte 40 de persoane au fost ranite.

György, impreuna cu sotia lui, au salvat vietile a zeci de copii, care au rams imobilizati intre fiare, imediat dupa accident, insa nu si-au putut salva copiii din autobuz, relateaza ziarul Corriere della Serra, citat de euronews.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Erika isi aminteste cum fiica ei statea langa iubitul ei in momentul impactului. Spune ca a incercat, insa focul s-a extins mult prea repede si nu a mai reusit sa isi salveze copila.

Cei doi parinti sunt tratati si ei la un spital din Verona.

Cauza accidentului nu a fost inca stabilita.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI