Close sidebar
Close sidebar

Aurelian Preda i-a lasat fiicei sale o mostenire uriasa! La 17 ani, Anamaria Rosa are viitorul deja asigurat

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a ramas cu o avere uriasa dupa moartea regretatului artist - cantecele populare ale tatalui sau. Ea a preluat deja o parte din repertoriul lui, fiind cautata pentru numeroase concerte in tara si in strainatate.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

La doar 17 ani, Anamaria Rosa este deja vazuta ca o viitoare stea a muzicii populare. Tanara, care inca se afla in perioada de doliu, dupa moartea timpurie a tatalui ei, s-a bucurat de o mediatizare uriasa in ultimele luni, dupa ce Aurelian Preda s-a stins. Anamaria a refuzat invitatiile venite din partea televiziunilor, cu exceptia celor cu profil folcloric, insa este din ce in ce mai solicitata atat la concertele din tara, cat si cele de peste hotare.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Pe 4 iunie, Anamaria Rosa este cap de afis la un spectacol organizat de comunitatea romaneasca din localitatea italiana Prato, unde vor mai canta Laura Haidau si Leonard Petre. Artista are un onorariu de cateva mii de euro pentru acest eveniment, in conditiile in care aceasta a preluat si o parte din repertoriul lui Aurelian Preda. De altfel, cei doi obisnuiau sa inregistreze piese impreuna si in perioada in care regretatul cantaret traia, potrivit WOWbiz.ro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI