Australia din nou în pericol. De azi, sudul Australiei se află sub un cod de caniculă. Populația este speriată de posibilele incendii ce vor avea loc. Mai multe state au fost devastate în ultimele luni, conform AFP.

Australia din nou în pericol. Autoritățile au declanșat stare de alertă cu privire la riscul de incendii, de când termometrul a sărit de peste 40 de grade Celsius în Sudul Australiei.

Temperaturile pot ajunge și la 45 de grade, mai ales că fenomenul se deplasează către est, vineri ajungând în Melbourne şi Canberra.

Australia din nou în pericol. Valurile de caniculă se abat peste vegetație

Australia din nou în pericol. Oamenii legii se tem că nu se pot lupt cu fenomenele naturii. Se anunță un val de caniculă cu vânturi uscate, care creează la rândul lor condiţii de propagare a incendiilor asupra pădurilor din regiunile New South Wales şi Victoria.

Citeste si: Ceasul simbolic al Apocalipsei, mai aproape ca niciodată de "Sfârşitul lumii"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Australia din nou în pericol

Citeste si: Trei americani morţi în Australia, în prăbuşirea unui avion bombardier cu apă

Australia din nou în pericol. Responsabilii din cadul serviciilor de urgenţă al statului Victoria au avertizat oamenii care locuiesc în zonele de risc, să părăsească locuințele cât mai repede și să își ia de asemenea măsuri de precauție. „Ni s-a spus că va fi cald şi secetos în zilele care urmează.

Nu aşteptaţi să vă ajungă fumul în pragul uşii. Va fi prea târziu. Trebuie să plecaţi din timp.”, afirmă Andrew Crisp.

Citeste si: VIDEO| Australia: mii de oameni cer demisia guvernului. Armata intervine în lupta cu incendiile

Australia din nou în pericol. Peste 100.000 de kilometri pătraţi au fost transformaţi în praf şi pulbere, în urma incendiilor devastatoare din ultimele luni, iar 2.000 de familii au rămas fără locuinţe şi în jur de un milion de animale au murit. (Citește și Incendiile din Australia. O vulpe hrănește puii de Koala)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si