Vanda Ioniţoiu

Autor: Vanda Ioniţoiu

Ca sa reusesti, trebuie sa CREZI in ceea ce faci, sa iti PLACA ceea ce faci si sa STII ceea ce faci! Este motto-ul dupa care mi-am ghidat intreaga cariera iar lucrurile bune nu au intarziat sa apara.

Am terminat Facultatatea de Jurnalism si sunt specializata in Comunicare si Relatii Publice. Inca din primul an de facultate am inceput sa explorez domeniul presei si am lucrat mai intai ca jurnalist de presa scrisa. Insa marea mea dragoste a fost, dintotdeauna, televiziunea, asa ca trecerea spre “sticla” s-a facut in mod natural.

Inceputul nu a fost deloc usor iar timpul liber s-a dovedit a fi, pentru multa vreme, o notiune inexistenta. De la prezentarea stirilor, pana la emisiuni medicale si reportaje inedite, toate au facut parte din traseul firesc al lucrurilor. Am avut ocazia sa intervievez vedete si personalitati internationale, precum Phil Collins, Michael Bolton sau Evgheni Plushenko. Transmisiunile in direct sunt preferatele mele , caci emotia si autenticitatea trairilor nu poate fi comparata cu nimic altceva. Sunt nerabdatoare sa fiu, in continuare, alaturi telespectatori si sa vin, de fiecare data, cu informatii noi si utile.

Dupa 18 ani de presa, inca mai descopar lucruri noi despre mine si sunt fascinata de lumea stirilor si de relationarea constanta cu cei care ma privesc din spatele micilor ecrane.

Stiri scrise de Vanda Ioniţoiu pentru Stirile Kanal D: