Close sidebar
Close sidebar

Autoritatile din Italia au oprit operatiunea de salvare dupa prabusirea podului din Genova

Operatiunea de cautare a persoanelor disparute dupa ce vidfuctul Morandi s-a prabusit in Genova s-a incheiat peste noapte dupa ce au fost gasite ultimele trei corpuri, numarul mortilor ajungand la 43, scrie The Guardian.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele trei cadavre au fost recuperate dintr-o masina strivita sub daramaturile podului iar prefectura din Genova a comunicat numarul final de persoane decedate. Noua persoane se afla in continuare internate in spital iar patru dintre ele sunt in stare critica.

Toti cei dati disparuti au fost gasiti, dar Stefano Zanut, un oficial al serviciului de pompieri, a declarat: „Munca noastra continua pentru a fi siguri ca nimeni nu a ramas prins sub daramaturi”.

Viaductul facea parte din autostrada A10 care leaga Genoa de granita cu Franta la vest. Autostrada era gestionata de operatorul Autostrade per l’Italia.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Autostrade per l’Italia a promis fonduri de 500 de milioane de euro pentru a ajuta la reconstruirea podului si a alocat fonduri pentru a ajuta familiile victimelor si a celor nevoiti sa se mute din cauza prabusirii si a lucrarilor de reconstructie.

Guvernul italian va lansa luna viitoare un plan pentru a face infrastructura din Italia mai sigura, conform lui Giancarlo Giorgetti, un oficial al biroului prim-ministrului italian, Giuseppe Conte.

Giorgetti nu a specificat costurile acestui plan, dar a precizat: „Deficitul, PIB-ul sau regulile europene nu exista”. El a adaugat ca Uniunea Europeana va fi „ingaduitoare”.

Comisia Europeana nu permite un deficit bugetar mai mare de 3% din PIB.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI