Soferii nu gasesc aici nici benzinarii, cu toate ca promisiuni exista de cand s-a inaugurat soseaua. Oficialii recunosc lipsurile, dar arunca vina in ograda constructorului.

Ne sunt promisi sute si mii de kilometri de autostrazi, doar ca responsabilii nu sunt capabili sa contruiasca nici macar o toaleta acolo unde s-a facut sosea.

Citeste si: Romania, paradisul fructelor exotice! Cum s-a ajuns sa se cultive la noi papaya, arbori de cafea sau banane?

Intram pe autostrada Bucuresti-Ploiesti. Parcurgem kilometri intregi si nici urma de vreo benzinarie sau toaleta publica. Cineva care nu mai poate rabda are o singura solutie: campul de la marginea drumului. Speranta ca ne surade norocul se iveste la un moment dat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aici se lucra cu un an in urma, cand autoritatile promiteau sa si termine constructia. Nici la ora actuala nu e gata platforma care ar trebui sa gazduiasca parcari, o benzinarie si toalete.

Citeste si: Lia Ogluta Vasilescu e FOC ȘI PARĂ pe Poliția Română! Ce le reproșează după ce i-au reținut carnetul soțului ei!

La Sfantul Asteapta vor fi gata, daca se lucreaza in continuare cu viteza melcului sau...

deloc.

Drept dovada, urmatorul santier care e pustiu. Nici tipenie de muncitor.

In total ar trebui sa fie 10 platforme cu servicii precum benzinarii, toalete, parcari, restaurante. "In acest moment 6 sunt finalizate peste 50%... are la dispozitie pana in iulie sa finalizeze aceste lucrari. Nu sunt poduri, nu sunt viaducte, sunt niste parcari la care lucreaza deja de aproape trei ani", spun cei de la CNAIR

Citeste si: Cum arată Beatrice Olaru după operația estetică pe care și-a făcut-o. Câștigătoarea Exatlon sezonul 2 a recunoscut

Daca nu se va tine de cuvant, constructorul risca penalizari, spun cei de la Drumuri, sau, in cel mai rau caz, contractul ar putea fi reziliat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si