„În acest moment se lucrează pe 219 kilometri de autostradă, drum expres şi variante ocolitoare, şi credem că până la sfârşitul anului vom putea da ordine de începere a lucrărilor pentru încă 86 de kilometri de autostradă, drum expres şi variante ocolitoare”, a arătat miercuri ministrul Transporturilor, potrivit Agerpres. El şi-a exprimat speranţa ca, până la finele anului, să fie finalizate toate tronsoanele unde lucrările sunt gata în proporţie de peste 90%.

Citeste si: VIDEO- A mers să ia ajutoare de la Guvern cu un bolid de lux: "Nu e o rușine să ai mașină de 70.000 de euro" 

„În 15 iulie 2020 am vizitat mini-lotul de 5,35 km din Autostrada A3 de la graniţa cu Ungaria (Borş-Biharia). Avansul fizic a ajuns la 99%, iar săptămâna viitoare se pare că va fi făcută recepţia lucrărilor”, arată, într-o postare, Asociaţia Pro Infrastructura. Iniţial, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunţa că sectorul va fi dat în trafic în luna iunie, potrivit Adevarul.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ce părere au românii despre „lingurița binecuvântată” de la slujbele de duminică?! Cum se feresc enoriașii de COVID-19

Ministrul Transporturilor: Care sunt obiectivele noastre pentru 2020

Lucian Bode şi-a exprimat speranţa ca, până la finele anului, să fie finalizate toate tronsoanele unde lucrările sunt gata în proporţie de peste 90%.

Citeste si: VIDEO- O româncă de 16 ani, torturată la Madrid. Mama fetei, mărturii în exclusivitate pentru Știrile Kanal D

„Suntem foarte avansaţi pe Autostrada Transilvania, unde în august vor fi finalizaţi 25 de kilometri şi avem toate condiţiile să fie daţi în trafic, pe VO (varianta ocolitoare- n.r.) Bacău, apoi pe cei 10 kilometri dintre Râşnov şi Cristian, unde antreprenorul s-a angajat că va finaliza cu opt luni mai devreme decât prevede contractul. De asemenea, la Rădăuţi, antreprenorul s-a angajat să finalizeze în acest an varianta ocolitoare. Deci acestea sunt obiectivele unde avem un progres fizic de 90% şi care vor putea fi date în trafic în acest an. De asemenea, Sebeş-Turda, cu cele două loturi, unde avem progres de peste 90%, noi ne dorim să fie finalizate şi date în trafic în acest an”, a arătat oficialul guvernamental. Potrivit lui Bode, aceste tronsoane, adunate, înseamnă peste 80 de kilometri noi de autostradă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si