Medicul ortoped Vindis László, de la Spitalul Municipal din Marghita, este victima accidentului mortal petrecut joi seara pe DN19E la ieșirea din Fegernicu Nou.

Citește și: O nouă provocare periculoasă pe TikTok face victime. Un băiat de 11 ani, mort după o "petrecere în pijamale" cu prietenii

Polițiștii de la IPJ Bihor au transmis că medicul de 42 de ani, din municipiul Oradea, care avea suspendat permisul auto s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini.

Mașina pe care o conducea reputatul medic ar fi pătruns pe sensul opus și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă.

Șoferul autotrenului nu a mai putut să evite accidentul, spun polițiștii rutieri. În urma testării bărbatului de 46 de ani, care conducea autotrenul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative.

Medicii nu au mai putut să facă nimic pentru colegul lor

Echipajele medicale sosite de urgență nu au putut să îl salveze pe medicul orădean.

"Din păcate, în urma accidentului rutier, bărbatul de 42 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului", au spus polițiștii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Comunitatea medicală bihoreană este în doliu. „Cu inimile zdrobite de durere şi ochii plini de lacrimi ne luăm rămas bun de la Omul, colegul şi prietenul nostru dr. Vindis László, medic primar ortoped”, au anunțat reprezentanții Spitalului din Marghita, potrivit eBihoreanul.ro.

medic mort

Medicul a murit în accidentul teribil de joi seara

[Sursa foto: eBihoreanul.ro]

Ce a transmis Poliția Rutieră

“La data de 7 martie, la ora 20.00, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U.

112 că, în afara localității Fegernicu Nou, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat că, un bărbat de 42 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe D.N. 19E, înspre Chiribiș, în afara localității Fegernicu Nou, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-ar fi angajat în depășirea autovehiculelor care circulau în fața sa, ar fi pătruns pe sensul opus și ar fi intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus, din sensul opus, de un bărbat de 46 de ani, din comuna Ip, județul Sălaj.

Din păcate, în urma accidentului rutier, bărbatul de 42 de ani, care conducea autoturismul, a suferit leziuni care i-au provocat decesul, la fața locului.

În urma testării bărbatului de 46 de ani, care conducea autotrenul, cu aparatul etilotest și a testării preliminare de drog, rezultatele au fost negative ”, a declarat ofițerul de presă, agent-șef Alin Laza.

Mesaje emoționante de condoleanțe

Doctorul Carmen Pantiș, directoarea Colegiului Medicilor Bihor, a transmis că evenimentul tragic i-a lăsat pe cei din comunitatea medicală „împietriți de durere”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„A plecat dintre noi colegul nostru, domnul doctor Vindis László, 42 ani, medic primar ortoped la Spitalul Municipal Dr. Pop Mircea Marghita, în urma unui accident fulgerător, ieri seară. Suntem împietriți de durere și neputință!”, a scris dr. Pantiș, transmițând totodată condoleanțe familiei victimei. „Dumnezeu să te odihnească în pace și lumină!”, a transmis șefa Colegiului Medicilor Bihor.

„Drum lin spre ceruri, prieten drag!”, a scris și medicul ortoped Florin Blaga, de la Spitalul Clinic Avram Iancu din Oradea.

Mesaje emoționante de condoleanțe

Mesaje emoționante de condoleanțe pentru familia medicului

[Sursa foto: Facebook / UDMR]

Medicul Vindis László se afla la volanul unui autoturism care a fost implicat într-o coliziune cu un TIR, joi seara, la ora 20. În urma impactului, a intrat în stop cardio-respirator și nu a putut fi salvat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si