"Ca parinte duhovnicesc, am indatorirea si responsabilitatea sa-i povatuiesc pe fiii mei. Te povatuiesc, deci, ca de aici incolo sa incetezi a-ti mai vopsi buzele, unghiile si fata si sa ramai cum te-a zidit Dumnezeu.

Nu-ti dori sa devii mai presus de Dumnezeu; fiindca, atunci cand te vopsesti cu culori rosii, il hulesti pe Dumnezeu. E ca si cum ai spune: „Dumnezeu n-a stiut sau n-a putut sa ma faca cu buze sau unghii rosii; si ceea ce n-a putut sa faca Dumnezeu, o voi face eu, ca sa par mai frumoasa si sa

ma admire si pretuiasca barbatii si femeile fara minte si sa-mi spuna ca simt «femeie fermecatoare», moderna, nu inapoiata”. insa in felul acesta il intristezi pe Dumnezeu si pe mine, parintele tau duhovnicesc, si pe toti oamenii cuminti si cu frica de Dumnezeu, si-l bucuri pe diavol si pe oamenii neintelepti, barbati si femei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Asadar, daca il iubesti pe Dumnezeu si ti-e frica de Dansul, daca ma respecti si pe mine, parintele tau duhovnicesc, din clipa aceasta in care primesti scrisoarea mea, sa incetezi a te mai vopsi.

Si sa-ti impodobesti de-aici incolo sufletul cu smerenie, cuviosenie si virtuti. Atunci se va bucura si Dumnezeu, si ingerii, si Maica Domnului, si Sfintii, si te vor ocroti si invrednici sa intri in imparatia cerurilor.

insa daca vei urma moda si te vei lua dupa femeile moderne, ca acuma, cand le imiti vopsindu-te, le vei imita si la fumat, si la jucat carti si la altele, care sunt scarboase chiar si cand le aminteste cineva", spune parintele pentru pagina ganduridinierusalim.com.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si