##CITAT82##
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro
Profesorul Constantin Ionescu-Targoviste, directorul Institutului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice „Nicolae Paulescu", o somitate in domeniul nutritiei, ne dezvaluie pericolul care se ascunde in mancarea la plic, scrie digi24.ro.
"Nenoroceşte lumea sunt bune la gust, pline de calorii negative, cu excepţia borşului şi cu....tot felul de creme, dulciuri, Doamne fereşte", spune Constantin Ionescu-Târgovişte.
Doru Negru, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice, sustine si el acelasi lucru.
„ Deocamdată la modă e foarte comod şi foarte simplu pac, am pus un pic de apă într-un pic de praf, oooo ce gustoasă e! Gata am terminat", spune el. "Asta e supă din praf făcut cu vagi urme de pui. Făină grâu. Unde dracu s-a mai pomenit supă de pui cu făină de grâu? Cremă pudră, ulei vegetal, proteine din lapte, unde dracu s-a pomenit supă de pui cu proteine din lapte?? Că te grăbeşti şi că nu ai vreme să faci, nu e nicio problemă, supa e
" Prin consumul lor, ele reprezintă adevărate mici proiectile care ajung în inimă, în vasele, în creierul, in pancreasul, ficatul nostru. Ele se acumulează în timp şi ne mai întrebăm de ce a explodat patologia metablică şi cardiovasculară? Din punctul meu de vedere nu le recomand pentru că aceste alimente sunt atât de fin procesate încât ele acţionează ca o erupţie în corpul uman, ele se absorb extrem de repede, stimulează secreţia de insulină,