Close sidebar
Close sidebar

Aveti grija la ce saloane mergeti! Un salon din Bucuresti functioneaza ilegal! E periculos ce se poate intampla intr-o astfel de unitate!

Cu activitatea suspendata de catre inspectorii de sanatate, un salon din Bucuresti isi continua programarile pe banda rulanta.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Injectii cu botox, acid hialuronic si multe alte intreventii chirurgicale, toate sunt la discretie chiar intr-un mall din capitala.

Scenele sunt surprinse cu o camera ascunsa intr-un mall din capitala. Aici, reprezentantii clinicii inchise continua sa faca programari si interventii estetice pe banda rulanta, fara ca nicio autoritate sa-i incurce.

Citeste si: De peste 4 ani, o mama spera ca-si va gasi baiatul disparut de acasa fara urma! Florin avea 2 ani cand a plecat de acasa si de atunci nimeni nu l-a mai vazut!

Se pot face injectii cu botox si acid hialuronic, dar si alte proceduri chirurgicale.

Inspectorii Directiei de Sanatate Publica sustin ca interventiile s-ar face in conditii improprii, cu ustensile care nu ar fi dezinfectate.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

De aceea activitatea clinicii a fost suspendata inca din septembrie 2018, dar patronii si-au vazut de treaba.

Citeste si: Mama bebeluşului strâns de gât de o profesoară, în Târgovişte, declarații cumplite despre incident: "Dacă nu mi-l dai, ţi-l omor!"

Ei spun ca functioneaza legal si ca operatiile s-ar derula in spitale partenere autorizate. "Inclusiv din Min Sanatatii a sunat si s-a programat.

Masurile vor fi drastice. Nu trebuie hotarare jud sa suspenzi o activitate. Pe mine personal nu ma intereseaza ce spune firma... eu am niste reguli.. aceasta societate nu il respecta. DSP a informat conducerea mallului ca isi desfasoara activitatea fara autorizatie", a spus Sorina Pintea.

Sorin Pintea spune ca ministerul va face o plangere penala impotriva firmei. Tot scandalul a izbucnit dupa ce in Suceava aceeasi clinica ar fi vrut sa efectueze interventii estetice intr-o frizerie din oras.

La fel s-a intamplat si la Deva.

Citeste si: Denisa suferă de o boală gravă la doar 8 ani. Ce a decis să facă pentru a se salva este UIMITOR: "O să mă fac bine, mami, nu-i așa?"

Altor trei clinici le-a fost suspendata activitatea.

E vorba despre doua clinici stomatologice, una aflata tot in incinta unui mall, si un cabinet medical de dermatologie.

Controalele continua in toata tara.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI