La Craiova, mai multe persoane plecate din Baia de Aramă protestează, considerând că fetiţa a fost preluată în mod abuziv şi cerând asigurări că fetiţa este bine.

Citeste si: A mers să se tundă apoi a primit o veste cumplită care i-a schimbat viața

Citeste si: Adrian Mutu a criticat România U21 după victoria cu Anglia: ”Astea nu le analizăm? Să fim corecți! Au fost greșeli mari”

Avocatul Liviu Belulescu a făcut publice duminică noi imagini în care apare Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, preluată vineri de la asistentul maternal, ca urmare a adoptării ei de către o familie de români din SUA.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Citeste si: România U21 și-a aflat adversara din semifinale, în situația în care ne vom clasa pe cel mai bun loc 2! Vezi care sunt toate calculele calificării!

Fetiţa pare fericită, se joacă şi pare că are numeroase activităţi împreună cu noua ei familie.

”Sorina Săcărin face prăjituri împreună cu mama ei”, scrie avocatul familiei adoptive, precizând că are acordul familiei pentru a posta imaginile.

Citeste si: Descoperire macabră în cazul româncei dată ca hrană la porci

Într-o altă înregistrare video, fetiţa se joacă alături de alţi copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si