Close sidebar
Close sidebar

Avocatul lui Gheorghe Dincă, noi detalii despre oasele găsite în lizieră

Claudiu Lascoschi a făcut o declaraţie șocantă privind rămăşiţele găsite în lizieră.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat că este posibil ca rămășițele găsite în lizieră să nu îi aparțină Luiei așa cum s-ar fi spus inițial.

Cert este că osemintele aparțin unei persoane de sex feminin, cu o vârstă apopiată cu cea a Luizei Melencu.
"Dacă vorbim despre omor, se face referire la acele rămăşiţe de la lizieră, mai este o expertiză antopologică care dovedeşte vârsta victimei şi declaraţia lui Dincă că fata nu mai e în viaţă", a spus acesta.

Citeste si: Noul ambasador al SUA în România a fost acuzat de hărţuire sexuală de secretara sa: „Vorbea frecvent despre femei cu sânii mari!”

Cu toate acestea, a amintit de faptul că Gheorghe Dincă este convins că îi aparţin Luizei, "cel puţin până în acest moment".

"Nu se poate baza decât pe o declaraţie a lui Dincă care să conteste că e Luiza, doar că el este ferm ca e Luiza, cel puţin până în acest moment!", a spus avocatul lui Gheorghe Dincă la RTV.

Gheorghe Dincă, scos din nou din arest: a fost dus la doctor

Gheorghe Dincă, bărbatul cercetat de DIICOT după ce a mărturisit că le-a răpit, violat și ucis în bătaie pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu a fost dus la doctor.

Acesta se află în arestul central al Poliției și a fost dus astăzi la medicul oftalmolog, după ce s-a plâns de dureri de ochi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Ultimele clipe de viață! Cornel Galeș trimitea ultimul mesaj pe aplicația WhatsApp la ora 02:32

Citeste si: Caraş-Severin: Şeful Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Caraş-Severin, comisarul Ştefan Radu, reţinut pentru 24 de ore

Dincă a acuzat dureri și după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.


Dincă a acuzat dureri și după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.
Apărătorul familiei Melencu a declarat pentru Mediafax că a fost amenințat de Dincă chiar în fața procurorilor, în timp ce participa la audieri în cazul Caracal. Tonel Pop afirmă că la un moment dat, Dincă a devenit agitat, s-a ridicat și s-a repezit spre el, spunându-i: ”Șobolan, te termin!”.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI