Povestea lui Adrian Ionut Maria, baiatul de 10 ani din Mioveni, care-si vindea jucariile ca sa faca rost de bani, a facut inconjurul internetului.

Acum, adevarul.ro dezvaluie ca parintii au renuntat la drepturile parintesti si ca l-au abandonat. Andrei a ramas, astfel, in grija bunicii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Intr-adevar asa este, l-au lasat in grija bunicii, pentru ca mama baiatului s-a mutat in comuna Draganu, unde sta cu concubinul, si l-a luat acolo si pe baiatul mai mic. Adrian Ionut Maria, avand nevoi speciale, invata la o scoala speciala la Valea Mare si acolo ii este mai usor sa il duca bunica. Baiatul nu mai are legaturi cu tatal sau. Cei de la Protectia Copilului Arges il vor da in plasament bunicii, insa aceasta procedura va dura. Baiatul mai fuge de la bunica, a mai iesit in strada. Dar nici nu avem ce sa ii facem, avand in vedere afectiunile psihice de care sufera si nu percepe ca noi ceilalti realitatea. La acea scoala el beneficiaza si de terapie, nu merge doar sa invete acolo. Am inteles ca el merge si in particular la un psiholog. Este foarte complicat. Bunica lui are o pensie, nu s-a plans niciodata ca nu i-ar ajunge banii", a declarat Ionela Nitu, sef Birou Asistenta Sociala in cadrul Primariei Mioveni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si