Accidentul a avut loc, joi, 20 ianuarie, în jurul orei 11:40 în parcarea unui supermaket din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Întregul accident a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Imaginile au surprins momentul în care pietonul care se plimbă prin parcarea magazinului a fost lovit de șoferul care pleacă de pe loc și încearcă să vireze la stânga, fără să îl observe pe bărbatul care mergea prin parcare.

Citeste si: VIDEO| Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa a fost din nou audiat la Parchet

Bărbatul a ajuns la spital cu fractură craniană

Șoferul autoturismului susține că a fost orbit de soare și nu l-a văzut pe bărbatul pe care l-a izbit cu mașina. Impactul a fost unul puternic pentru bărbat astfel că acesta a ajuns la spital cu fractură craniană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Distracție cu sfârșit tragic pentru un tânăr din Satu Mare. A murit după ce a fost dat cu capul de un pom

Accident grav în Neamț! O mașină în care se aflau 3 pasageri s-a răsturnat în râul Bicaz

O mașină în care se aflau 3 pasageri s-a răsturnat, joi, în râul Bicaz, în localitatea Bicaz Chei, județul Neamț.

Locotenentul Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ a precizat că cele trei persoane au fost scoase din maşină de voluntarii SVSU din localitate şi alţi participanţi la trafic. 

Citeste si: Trafic blocat pe DN15 Piatra Neamţ-Topliţa, după ce o cisternă cu material inflamabil s-a răsturnat

Cele trei victime se afșă înafara oricărui pericol

,,Prin apel la 112, în jurul orei 12,12, pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 15C, în comuna Bicaz Chei, la graniţa cu judeţul Harghita.

Un autoturism în care se aflau 3 persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în albia râului Bicaz. Voluntarii din cadrul SVSU Bicaz Chei, împreună cu participanţii la trafic, au acţionat pentru scoaterea celor 3 persoane din interiorul autoturismului. O persoană a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul de la SAJ", a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Citeste si: Colega Raisei, care a fost lovită din plin de un polițist pe trecerea de pietoni, a fost externată din spital. Marina nu a participat la înmormântare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si