Individul nu s-a limitat să facă gălăgie, ci a aruncat cu toporul în mașina Poliției. 

În timpul intervenției, unul dintre polițiști a fost lovit cu o piatră aruncată de bărbatul agresiv, au precizat surse G4Media.

Citeste si: Fetiță de 11 ani, lovită de o mașină a poliției pe trecerea de pietoni, la Vaslui

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După ce la fața locului au ajuns mai mulți polițiști, bărbatul a amenințat forțele de ordine cu o drujbă.

Bărbatul din Botoșani a fost împușcat la nivelul picioarelor

În clipa în care bărbatul recalcitrant a aruncat cu toporul și a scos drujba, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în aer și unele către individ.

Scandalagiul a fost rănit la nivelul picioarelor și transportat la spital, conform sursei citate.

Femeie înjunghiată de soț în timp ce dormea 

Un incident șocant a avut loc vineri seară tot în Botoșani. Un bărbat de 55 de ani și-a înjunghiat soția în timp ce aceasta dormea.

Atacul a avut loc chiar în locuința celor doi și a survenit după o ceartă în familie. Bărbatul și-a înjunghiat soția de mai multe ori soția. Ulterior a plecat de acasă.

Femeia a supraviețuit în mod miraculos atacului și a reușit să sune la 112. Polițiștii au ajuns la fața locului după care au luat urma bărbatului.

„Polițiștii au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată de mai multe ori, în timp ce se afla la domiciliu. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Bărbatul bănuit că și-a înjunghiat nevasta a fost găsit pe o stradă din Botoșani, imobilizat și dus la secție. Potrivit Adevarul.ro, cazul a fost preluat de procurori iar agresorul este cercetat pentru tentativă de omor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si