Alături de soție, acesta avea în plasament o altă minoră, de 14 ani, iar în urma celor auzite, femeia care nu-l credea în veci în stare de așa ceva pe omul de lângă ea a încercat să-și pună capăt zilelor, înghițind mai multe medicamente și ajungând în stare destul de gravă, la spital.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) au scos la iveală faptul că cei doi soți aveau în plasament cele 2 minore, de 12 și respectiv 14 ani, informează agerpres.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Fete minore, sclave pentru interlopi

Citeste si: VIDEO| Româncă sechetrată în Spania, salvată în timp-record de polițiști

Citeste si: VIDEO| Scandal în plină stradă între una dintre fetele tatălui acuzat de viol și fosta lui soție. Ce spune avocata femeii

"Se colaborează cu Poliţia în vederea audierii victimei şi a bărbatului acuzat de agresiune sexuală.

Persoana în cauză este asistent maternal profesionist. Fetiţa este audiată în prezenţa unui psiholog şi urmează să meargă la un centru social în vederea securizării. De aceeaşi măsură de protecţie va beneficia şi cealaltă fată", a declarat, pentru agerpres.ro, un responsabil din cadrul DGASPC.

"Am fost sesizaţi de un un medic de pe ambulanţă despre faptul că o femeie a ingerat nişte pastile cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor.

În timp ce se deplasau cu femeia la spital, aceasta le-a povestit că a recurs la acest gest după ce a aflat că soţul său a violat-o pe una dintre fetele pe care cei doi le aveau în plasament” a declarat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, pentru agerpres.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si