Polițiștii din Argeș au fost sesizați, miercuri, că la marginea unei păduri a fost găsit cadavrul unui bărbat. Acesta era căutat încă de marți de familie, care însă nu a anunțat Poliția despre dispariție.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„În dimineaţa zilei de 27 aprilie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U.

112, cu privire la faptul că, la marginea pădurii din zona Făget-Mioveni, a fost găsit un bărbat decedat”, anunţă, joi, IPJ Argeş.

Citește și: VIDEO- Un cântăreț de trap, cercetat de Poliție, după ce s-a filmat trăgând cu pistolul

Sursa citată a precizat că polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni au stabilit că este vorba despre un bărbat de 67 de ani, din Mioveni, care era căutat de familie, din cursul zilei de ieri, când a plecat de la locuinţa sa şi nu a mai revenit.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O femeie a murit după ce a fost lovită de tren

„Precizăm faptul că plecarea voluntară a bărbatului nu a fost sesizată poliţiei. Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis sursa citată.

Citește și: FOTO- O influenceriță l-a ucis pe amantul mamei ei, după ce acesta a amenințat că va face publică relația: „Încearcă să mă omoare”

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Citește și: „Mă învinovățesc în mod constant”. Cum i-a permis o femeie iubitului să îi ia viața fiicei sale. Pedeapsa pe care mama din Marea Britanie a primit-o


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si