Un bărbat de 59 de ani din comuna Hărău, județul Hunedoara, a murit, miercuri, electrocutat, în timp ce tăia iarba cu o coasă electrică. Acesta a fost resuscitat aproape 80 de minute, dar în final medicii au declarat decesul.

Cum s-a produs tragedia

„Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit în această după-amiază, în urma unui stop cardiorespirator survenit electrocutării.

Bărbatul folosea o coasă electrică (trimmer) pentru a tăia iarba din curtea casei sale. La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului şi a căzut secerat. Soţia a anunţat imediat dispeceratul 112 şi, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria şi ambulanței SAJ, a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin”, a transmis ISU Hunedoara, miercuri seară.

Citește și: Un sportiv de 26 de ani a fost găsit mort după ce a căzut de la balcon

Acolo a fost solicitat şi elicopterul SMURD de la Caransebeş care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat s-a spânzurat în pușcărie. A fost găsit cu un cordon textil în jurul gâtului

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat şi a fost declarat decedat”, a precizat ISU Hunedoara.

Citește și: Caz șocant în UK! Un tânăr a fost predat polițiștilor de propriul tată, după ce a răpit şi violat o copilă de 6 ani

Citește și: Ce s-a întâmplat în urmă cu puțin timp la locul tragediei din Mureș, unde un copil și-a pierdut viața, iar alte patru persoane sunt căutate fără încetare de salvatori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si