Un bărbat și-a pierdut viața în propria locuință. El a murit după ce casa sa a explodat  și a luat foc. Vecinii au alertat autoritățile după ce au văzut flăcările, iar mai apoi explozia. Pompierii au venit și au stins flăcările, apoi au descoperit trupul neînsuflețit  al bărbatului într-una dintre camerele casei.

Citeste si: Un autocar cu 21 de copii a luat foc la Botoșani

Incendiul a avut loc în comuna Traian, județul Olt. Victima a fost găsită moartă în casa în care locuia. Vecinii au fost cei care au alertat incendiul la 112, astfel că au sesizat flăcările, umate de o explozie. Pompierii au stins flăcările și l-au găsit pe bărbat decedat. El avea arsuri pe întreaga suprafață a corpului.

Moarte șocantă în Olt

Pompierii Detașamentului Caracal au ajuns imediat la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj, urmat de o autospecială pentru primă intervenție. Au ars toate bunurile care se aflau într-un dormitor al locuinței, dar și o cameră tehnică, o bucătărie și acoperișul casei, fiind afectată și tâmplăria.

Citeste si: Caz șocant în Anglia: Un bărbat și-a aruncat în aer locuința, de teama că ar putea fi părăsit de soție

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

bărbat mort în casă în olt
Sfârșit cumplit pentru un bărbat.[Sursa foto: Facebook]

Autoritățile au stins flăcările care au pus stăpânire pe întreaga casă. În una din încăperi zăcea și trupul bărbatului. Omul avea arsuri pe aproape toată suprafața corpului.

Citeste si: VIDEO| Explozie urmată de incendiu la combinatul Chimic Azomureș. Mesaj Ro-Alert după miezul nopții

În timpul intervenției ajutoarele au depresurizat un rezorvor de GPL care avea capacitatea de 1.750 de litri ce se afla pe lângă casă. Au fost evacuate și trei butelii de aragaz, astfel că posibila cauza a exploziei a fost acumularea de gaze la centrala termică a locuinței.

Citeste si: Un incendiu devastator a izbucnit la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” din Iași. 31 de persoane au fost evacuate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si