Azi, 19 mai 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Blaj au fost sesizați telefonic, cu privire la decesul unui bărbat, în vârstă de 71 de ani, din localitatea Cergău, care a fost găsit spânzurat în propria locuință. În acest moment, polițiștii se află la fața locului, în vederea efectuării de cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs decesul bărbatului.

Un bărbat s-a spânzurat în pușcărie. A fost găsit cu un cordon textil în jurul gâtului

Un deținut s-a spânzurat la Penitenciarul Gherla. Colegii l-au găsit mort pe bărbatul de 39 de ani.

Citește și: Ea este Mădălina, adolescenta care a murit spulberată de tren. Filmul tragediei de la Vințu de Jos

Un român a fost găsit mort la Penitenciarul Gherla, acesta fiind găsit spânzurat în camera de bagaje cu un cordon textil legat de grilajul aerisirii.

Citește și: VIDEO. Trei tineri, cu vârsta între 18 și 22 de ani, morți într-un accident teribil

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Colegii de celulă au alertat șeful de secție și personalul medical care a început manevrele de resuscitare, în ajutor fiind solicitat prin 112 un echipaj medical de la Ambulanță, care a continuat procedurile de resuscitare încă o jumătate de oră, fără rezultat însă.

Medicii au declarat decesul deținutului, cauzat de suicid prin spânzurare.

Conducerea Penitenciarului Gherla a informat judecătorul de drepturi și libertăți despre acest incident, dar și familia deținutului.

Citește și: Un tânăr de 27 de ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă în Neamţ

Potrivit jurnaliștilor Cluj24, deținutul care s-a sinucis, Călin Bogdan O., avea 39 de ani și fusese arestat preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de trafic si consum de droguri.

Citește și: Semnele care ar fi putut prezice tragedia din familia lui Culiță Sterp! Detaliul care l-ar fi dat de gol pe Ionică înainte să-și pună capăt zilelor| EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si