Close sidebar
Close sidebar

Barbatii de varsta lui sunt casatoriti si au si copii. Nimeni nu isi poate explica de ce acest om nu a mai crescut de la varsta de 2 ani

Majoritatea barbatilor de varsta lor sunt casatoriti si au copii, dar acest barbat nici macar nu a apucat sa ii spuna "mama" femeii care l-a adus pe lume. O boala misterioasa i-a incetat evolutia de la varsta de 2 ani, spre disperarea familiei.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Wang Tiafang s-a nascut in urma cu 30 de ani intr-un satuc din China. Pana la varsta de 2 ani, baiatul nu se deosebea cu nimic fata de copiii de varsta lui. Dupa ce a implinit 2 ani, Wang s-a oprit burusc din dezvoltare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mama acestuia, Chu (52 de ani)  este distrusa de durere, nici pana in ziua de astazi nu stie care motivul pentru care fiul sau a fost condamnat sa traiasca o astfel de viata.

De 30 de ani, viata femeii se invarte doar in jurul lui Wang. Barbatul, care arata ca un copilas, nu poate fi lasat nicio clipa nesupravegheat.
Durerea cea mai mare a lui Chu este ca va muri fara ca fiul ei sa ii fi spus vreodata "mama".

Wang are o inaltime de 80 de centimetri, exact inaltimea pe care o avea cand a implinit 2 ani, iar inteligenta sa nu s-a dezvoltat deloc.

Femeia spune ca oamenii din sat au sfatuit-o sa il abandoneze si sa faca alt copil, dar sufletul nu a lasat-o sa faca acest gest.
In fiecare dimineata, femeia isi imbraca fiul si il hraneste ca pe un copilas. Medicii i-au spus acesteia ca este un miracol ca Wang inca traieste, scrie Daily Mail.

Sursa foto: AsiaWire

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI