Close sidebar
Close sidebar

Barbatul care si-a legat copilul de un copac si l-a taiat pe maini si pe picioare, internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca

Barbatul care si-a dus copilul intr-o padure, l-a legat de un copac si l-a taiat pe maini, pe picioare si pe burta a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul faptei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Buzau, Laura Minea, in urma audierilor s-a luat masura ca barbatul de 39 de ani sa fie transportat si internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Sapoca, acolo unde medicii il vor investiga pentru a decide daca a avut sau nu discernamant.

Politistii au intocmit dosar penal pentru lipsire de libertate si rele tratamente aplicate minorului, cercetarile fiind coordonate de un procuror al Parchetului Judecatoriei Buzau.

Totodata, a fost informata si Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, care va incepe propria ancheta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sambata, barbatul, din localitatea buzoiana Bozioru, si-a dus copilul in varsta de 12 ani intr-o padure, unde l-a legat de un copac si l-a taiat cu cutitul pe maini, pe picioare si pe burta. El a filmat agresiunea si i-ar fi trimis imaginile mamei baiatului, pentru a se razbuna pe aceasta, pe motiv ca l-a parasit si a plecat in Spania. Femeia a luat legatura cu Consulatul roman din Spania, care a alertat Politia.

Politistii din localitatea Parscov au mers sambata dupa-amiaza la locuinta barbatului din Bozioru, de unde l-au ridicat pe copilul agresat. El a fost dus cu o ambulanta la Spitalul Judetean Buzau, iar cadrele medicale spun ca este in stare stabila, dar ca este socat de ceea ce i s-a intamplat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI