Close sidebar
Close sidebar

Barbatul din Vrancea dat disparut vineri a fost gasit in viata!

Barbatul din Vrancea disparut de acasa in vineri, in timpul inundatiilor, a fost gasit in viata, duminica, el spunandu-le autoritatilor ca ar fi plecat de acasa spre o padure din zona si s-a ratacit.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Vrancea, Paula Enache, barbatul de 68 de ani din localitatea Sihlea era cautat de sambata in urma unui apel venit la 112 care anunta ca el a plecat de acasa spre padurea Bogza si nu a mai revenit.

Zeci de oameni, politisti, jandarmi si voluntari l-au cautat zeci de ore pe barbat, atat in padure, cat si in zona cursurilor de apa, luandu-se in calcul vcarianta ca omul sa fi fost luat de viituri. Duminica, barbatul a fost gasit in viata.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

”Nu a fost victima vreunei infractiuni, a declarat ca s-a ratacit. Va fi condus la o unitate spitaliceasca in vederea evaluarii starii de sanatate si acordarii ingrijirilor medicale”, a declarant purtatorul de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI