Povestea unui tânăr, mutilat pe viață de mușcăturile unui urs, a fost făcută public de antena3.ro. „Ursul a atacat când am plecat lângă tufe. Era ascuns și a lovit piciorul meu. Când a lovit cu piciorul meu, a mușcat fața mea. Nu cu laba, cu gura m-a mușcat. Nici nu am văzut.", a mărturisit bărbatul.

Citeste si: VIDEO| Împușcarea urșilor, ultimele negocieri

El a trecut prin clipe de coșmar.  „M-a lăsat acolo, după aia, când m-a mușcat, m-a lăsat acolo. Fratele meu m-a găsit.

La spital la Târgu Mureș, șase luni la București, în Ungaria și Germania, și numai atât au putut să facă.", a continuat el.

Tânărul mutilat de un urs

Bărbatul a fost desfigurat de animal în anul 1987. Jozsef Keresztes avea 15 ani şi locuia în Bixad, judeţul Covasna. Părinții lui au ieșit la cosit în acea zi, pe pajiştea din spatele casei, iar copiii aveau grijă de vaci. Animalele pășteau la marginea unei păduri.

Omul a mers spre pădure pentru a căuta o vacă care dispăruse. Ursul a apărut și l-a atacat imediat. L-a prins de piciorul drept și l-a băgat sub el. I-a pus o laba pe piept ca să nu poată mișcă și l-a mușcat.

Mușcătura animalului i-a smuls toată față. Apoi ursul a dispărut.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Ursul l-a atacat langa casa

Bărbatul a fost dus de urgență la Spitalul din Sfântul Gheorghe, apoi la Târgu Mureș. Niciun medic nu îi mai dădea vreo șansă la viață.

bărbatul mutilat pe viață de un urs
Ursul atacator.[Sursa foto: PixaBay]

Din acel an și până acum a suferit 80 de operații. Cadrele medicale i-au luat carne de pe umăr pentru a-i repara fața. În acest moment îi lipsește jumătate din față.

Citeste si: Incident șocant în centrul staţiunii Sinaia. Adolescentă, salvată din fața unui urs

Un ochi este din sticlă și este mai jos decât celălalt, cu care de-abia vede. În loc de nas, are doar două găuri prin care respiră.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Preşedintele consiliului judeţean Covasna susţine că ONG-ştii nu ar trebui să vegheze asupra urșilor, atâta vreme cât animalele sălbatice pun în pericol viețile oamenilor.

„Eu cred că ar trebui să nu mai vorbească verzi întunecați cei care nu au văzut urs în viața lor, au văzut numai în desene animate, să nu mai intervină în această speță.

Aici este despre viața oamenilor, despre avuția oamenilor.", spune Tamas Sandor, preşedintele CJ Covasna.

Citeste si: Un bărbat din Harghita a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost atacat de un urs!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si