Close sidebar
Close sidebar

Bătaie ca-n filme la liceu. Două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele

Bătaie ca-n filme la liceu, unde două ele s-au lovit cu pumnii și picioarele. Incidentul a fost filmat, iar oamenii legii au fost sesizați de psihologul instituției de învățământ.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bătaie ca-n filme la liceu

După filmarea realizată de colegi marți, într-o pauză, la Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad, dintre cele două eleve, cu vârste de 16 și 17 ani, polițiștii au început o anchetă și au deschis un dosar pentru loviri și violențe.

Citeste si: Gestul ministrului Justiției, Ana Birchall, către Mircea Geoană: „Asta-i contribuția mea în pregătirea unui loc eligibil”

În imaginile video, ce au ajuns pe platforma de socializare Facebook, cele două eleve apar împărțindu-și pumni și picioare, până când un elev a intervenit, încercând să le despartă.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Tensiune maximă și negocieri intense înaintea moțiunii de cenzură. Ziua decisivă pentru Viorica Dăncilă

Două eleve s-au lovit cu pumnii și picioarele

Polițiștii au fost sesizați cu privire la acest incident în cursul zilei de miercuri de psihologul liceului și au deschis un dosar pentru loviri și violențe, arată a1.ro.

Nu a fost precizat motivul pentru care cele două eleve s-au bătut în curtea școlii, dar acestea au avut inițial un conflict verbal.

Citeste si: Un bărbat și-a violat fiica de 13 ani, chiar de ziua ei. Motivul este cutremurător: „Nu am avut bani să...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI