O femeie de 25 de ani şi un bărbat de 33 de ani, soţ şi soție, au fost arestați preventiv, după ce în repetate rânduri şi-au bătut fetiţa de 5 ani. Încă din luna martie poliţiştii au fost sesizați de agresiune, însă familia s-a mutat în județul Timiş.

Citește si: Captură de milioane: Doi turiști au furat o gondolă în Veneția

O femeie a sunat la numărul de urgențe 112 încă din luna martie, pentru a anunța că o fetiţă de 5 ani este bătută de părinţii ei.

Ce au transmis autoritățile

„În luna martie, Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că nepoata sa, o minoră în vârstă de 5 ani a fost agresată de părinţi, o femeie de 25 de ani şi un bărbat de 33 de ani, ambii din orașul Vânju Mare. Din cercetări, a reieşit că în perioada august 2021-martie 2022, persoanele în cauză au locuit într-un apartament din oraşul Vânju Mare împreună cu minora de 5 ani şi alţi trei copii, agresând-o fizic în repetate rânduri pe aceasta, fiindu-i pusă în primejdie dezvoltare fizică, intelectuală şi morală”, precizează IPJ Mehedinţi.

Citește si: VIDEO| Bătaie cu săbii în centrul orașului Călărași. Un bărbat și-a pierdut degetele în luptă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În urmă cu două zile, poliţiştii au reușit să îi identifice pe cei doi soți, în județul Timiş.

„La data de 26 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub conducerea procurorului stagiar din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, au identificat locația celor doi părinţi, care se sustrăgeau urmăririi penale, aceștia deplasându-se în oraşul Recaş, județul Timiş, fiind puse în executare două mandate de aducere.

Ulterior, femeia de 25 de ani şi bărbatul de 33 de ani, au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinţi în vederea audierii, faţă de aceștia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore”, arată sursa citată.

Citește si: Un adolescent a fost bătut pe trecerea de pietoni, iar șoferul a fugit

Ulterior, cei doi au fost prezentați în faţa magistraților de la Judecătoria Vânju Mare cu propunere de arestare preventivă, faţă de aceștia luându-se măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește si: Clipe de coșmar pentru un adolescent de 17 ani din Mureș! A ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut de șoferul căruia îi sărise în față, pe trecerea de pietoni

În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si